Industri

Att hitta rätt medarbetare till rätt tjänst är en utmaning för många företag inom industrin, vi på Prowork har lång erfarenhet från industrisektorn och vi vet att ha god insikt i våra beställares verklighet är en nödvändighet för att kunna hitta rätt personal till vår kunds verksamhet. Med vårt breda kontaktnät ligger vi oftast steget före och kan hjälpa våra kunder snabbt och enkelt.

Våra kompetenser

Prowork har erfarenhet från tillverkningsindustrin, verkstadsindustrin och livsmedelsindustrin. Tjänster vi vanligtvis hjälper våra kunder med är produktionschefer, verkstadschefer, produktionsplanerare, servicetekniker, mekanikmontörer, reparatörer, maskinoperatörer, produktionspersonal, elektriker, bredbandsinstallatörer, svetsare och tekniker.

Bemanning

Hur fungerar det att samarbeta tillsammans med oss. En bra start är att sitta ner och gå igenom er verksamhet och ert behov, därefter ta fram en ordentlig kravspecifikation av den tjänst som ni vill ha hjälp med. Vi vet att industrisektorn har höga toppar och djupa dalar, det är därför viktigt att jobba med en samarbetspartner som vet hur omvärldsmarknaden ser ut och som snabbt kan ställa om. Vi hjälper våra kunder på kort och lång sikt, allt ifrån en person till stora arbetslag som vi skräddarsyr just till er produktion.

Rekrytering

Ibland kan det vara så att ni ser ett mer långsiktigt behov än att hyra in resurser. Då kan en direkt rekrytering till er organisation vara aktuellt. Valet av ny medarbetare är mycket viktigt. Med rätt person växer och utvecklas företaget. Att hitta denna person kan vara både svårt och tidskrävande. Därför har vi specialiserat oss på att hjälpa våra kunder genom hela rekryteringsprocessen, från behovsanalys till sökning och urval av kandidater.

Samarbetet inleds med att vi tillsammans med er gör en behovsanalys och tar fram en kravprofil. Därefter söker vi kandidater, bland annat genom annonsering och matchning i vår databas, men även direkta sökningar via olika kontaknät.