Fastighet

Stockholm expanderar i rasande takt och det byggs nya fastigheter varje dag och som alltid kommer behöva underhållas. Inom fastighetsförvaltning går utvecklingen dessutom fort fram med krav på mer hållbart byggande gällande miljö och energiåtgång.

Vi har stor erfarenhet inom fastighetsbranschen och har hjälpt våra kunder med resurser och rekrytering och arbetar med många av de största bolagen i dag.

De vanligaste tjänsterna vi tillsätter inom fastighetsbranschen är: Fastighetstekniker, Drifttekniker, Fastighetschef, Förvaltare, Projektledare, Fastighetsskötare, Bovärd, Administratörer, & Receptionister.

Oavsett om ni vill bemanna eller rekrytera är behovet av rätt kompetens på rätt plats centralt. Det som styr är givetvis ert behov. Behöver ni kompetensen under en begränsad tid så är bemanning det mest logiska – men ser ni ett bestående behov är kanske rekrytering att rekommendera. Det går också bra att först hyra in för att sedan anställa själv. Detta alternativ blir allt vanligare.

Valet av ny medarbetare är mycket viktigt. Oavsett hur ni väljer att hitta er nya kollega är det en trång sektor att inom fastighetssektorn idag hitta rätt kompetens. Det är dessutom tidskrävande. Genom att hela tiden röra sig inom branschen ökar vi våra möjligheter att hitta er kandidat!