Anläggning

Infrastrukturen i Sverige växer ständigt. Nya spännande projekt avlöser varandra. På Prowork älskar vi anläggningsbranschen och dess påverkan på samhället. Att få vara med och bemanna inom detta segment ser vi som ett privilegium.

Yrkesarbetare inom både trä, betong & mark, flaggvakter maskinförare & olika typer av logistiklösningar är exempel på tjänster vi kan hjälpa till med. Kanske vill ni ha ett helt arbetslag?

Yrkesarbetare

Vi på Prowork försöker göra det enkelt att samarbeta med oss. En bra start är att sitta ner och gå igenom er verksamhet och behov. Behoven kan givetvis se olika ut för olika projekt. Ena gången behöver ni en yrkesarbetare för att stärka upp ett befintligt lag – nästa projekt kräver ett helt inhyrt lag. För att kunna arbeta proaktivt är det av vikt att vi mappar upp de komptenser ni mest troligt kan komma att behöva. Under säsongerna kan vissa kompetenser vara väldigt svåra att få fatt på, då kan vi tillsammans sätta upp en plan för hur vi ska agera för att ändå kunna lösa era behov.

Tjänstemän

En trång sektor inom anläggningsbranschen är tjänstemannasidan. Vi har stor erfarenhet att hjälpa våra beställare hitta rätt personal. Entreprenadingenjörer, arbetsledare, platschefer, projektadministratörer, kalkylatorer & inköpare är exempel på tjänster där vi hjälpt våra kunder att hitta rätt medarbetare

Utländska arbetslag

Vid framförallt infrastrukturprojekt av olika slag har vi med framgång hjälpt våra kunder med utländska arbetslag bestående av trä och betongkompetenser. Våra samarbetspartners i Polen och Baltstaterna hjälper oss att sätta ihop starka lag, bestående av personer som tidgare samarbetat med varandra. Vi ser också till att några personer är tvåspråkiga så att ni kan kommunicera med personalen.

Att stärka upp med några killar extra behöver inte alltid så lång framförhållning men att hyra in ett helt lag kräver givetvis en viss framförhållning, samt extra planering. Vi ordnar med boende, skyddsutrustning, dokumentation – allt för att ni ska kunna fokusera på att planera och förbereda projektet. Självfallet anställs personalen av oss på svenska villkor.