Kontakta oss

Janina Stålander

Bemanningsansvarig

Ansvarig för att hitta kvalitativa kandidater med god kompetens och förmåga mot stora & små kunder inom byggnadsindustrin.

Jag en aktiv person som älskar löpning och explosiv träning, god mat och härliga resor ligger mig också varmt om hjärtat.

Är du i behov av att hitta rätt arbetsplats? Ring mig!

 

Pernilla Jannering

Bemanningsansvarig

Skidåkaren som älskar mat, hav och Åre.

Har tidigare pluggat till personalvetare och har en bakgrund från serviceyrken till industrin. Variationen mellan mina yrken har gett mig förståelse för olika branscher och vikten i att hamna på rätt arbetsplats.

Drivs av personliga möten och god service.

Mikael Buskas

Affärsområdeschef

Tidigare egenföretagare med över 20 års erfarenhet inom byggbranschen. Värdesätter att sätta kunden och dess behov i fokus ihop med en god kommunikation och hög service. Lägger stor vikt vid ordet kvalitet.

Hämtar energi från träning i olika former och hållit på med allt från brottning, kampsport och nu Crossfit.

Hör av dig till mig via mejl eller telefon för mer information om vad vi på Prowork kan hjälpa er med!

 

Cecilia Grönlund

Rekryterare

Studerat internationell försäljning och marknadsföring. Under min studietid var jag en termin utomlands, vilket öppnade upp kunskapen kring olika kulturer. Som jag idag kan dra lärdom av.

Brinner för kvalité och service, både gentemot kunder och kandidater. Genuint intresse för personliga möten, målet är alltid att hitta rätt person till rätt uppdrag.

Robert Gidlöf

Kundansvarig

Energifylld norrlänning som har intagit storstan. Gillar allt ifrån god mat, extremsporter och hantverksarbete. Utbildad svetsare på gymnasienivå och läste sedan företagsekonomi och ledarskap.

Har jobbat med rekrytering och bemanning sedan 2010 och började på Prowork 2015. Är idag delägare och ansvarig för affärsområdet Anläggning, Industri & Fastighet.

Mikael Rönnberg

VD

Nybliven 40-åring som gillar att hålla många järn i elden, både på fritiden och på jobbet. Startade Prowork 2013 och har jobbat med rekrytering och bemanning sedan 2006.

Utbildad snickare på gymnasienivå och läste beteendevetenskap på Stockholms Universitet med inriktning personal och organisation. På fritiden sker en hel del träningen eller hänga med familjen.

Här finns vi

Besöksadress: Kemistvägen 6

Utdelningsadress: 18379  Täby

Telefon: 08-518 166 01

Email: info@prowork.se